dagens person blir...

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg!)
Johanna Norén är en söt liten tjej som är super snäll. hon är en bloggare som mig. hon är född år 1999. hon är tremänning med Elin. och vi båda spelar fotboll i Storfors aik, alltså det ägigaste laget! hon värkar älska att ta kort också! blir föresten att vara med henne i morgon. kulkul!

tror det blir...

Det blir nog att jag gör "dagens..." åsså kan det blir vad som helst, t.ex. dagens person, dagens insirationsbild, dagens vill ha osvosvosv.
(på dagens person kan det bli antingen nån jag känner eller nån kändis eller liknande, t.ex en stor bloggare)

karrameller!

ni har väl inte glömt..?


Jag hade glömt det... och det är därför jag påminner er! ^^

vad tycker ni?

tycker ni jag ska börja med "dagens inspirations bild" eller något liknande? eller tp "dagens vill ha" och om det är något annat ni tycker så är det bara att kommerntera.

- colors

star

Hej, just nu sitter jag på star och har nyss skött mina småbrorsor, fick  en hundring för det! sen blir det kanske att dra till pappa eller nå? nu ska jag då gå hem så jag bloggar senare!

här igen!

känns som det kan vara dags att blogga nu eller? nä men ja. sitter och ser skellefteå - aik. skellefteåå äger allt och alla!♥ ska föresten fara och se matchen med monia mamma och hennes pappa och brorsa på tisdag. och idag har jag varit med frida och vi har väl inte gjort så mycket.. fast har haft gryymt roligt ändå!♥ har tp hållit på att garva ihjäl mig..! och igår kom jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde? vi hade då nationella prov trorjag? men nu ska jag sätta mig och se nån film elr nå? så hadeså bra!

.

drar på skolan

hinner inte skriva nå inlägg för har grymt bråttom!

wdlkcn

Hej! sitter och ser ävetntyrsdags just nu! :D har precis pratat klart med frida på skype. och sen efter jag sett klart ska jag nog gå och lägga mig, godnatt

hihi frida...

nejnej, inte redigerad ett dugg!

svar på kommentar

Hej Lisa! för det 1:a så tar jag inte åt mig ett skit av det du säger, bara så du vet. och för det 2:a, om man kommenterar så tycker jag att man kan lämna nå kontaktuppgifter eller nånting. och för det 3:e, vem vill inte vara fin på ett skolfoto? och man andvänder ju inte all tid till att fixa sig häller.

skolfoto...

skolfoto idag då, hoppas jag inte ser ut som en babian elr nå?! nä. men våran fröken är så snäll att vi får gå 30 min innan för att fixa oss, och det är då tur det. men nu måste jag nog dra på skolan!
b-juder

paniiiiik

hej, har gode mycket panik just nu! imorrn är det fotografering och jag har inget att ha på mig?! help me somebody!!! ååå blir så arrg. men iallafall så kom jag hem från frida för inte så länge sen, har hjälpt henne att färga håret! var faktiskt jättebra! men nu måste jag kolla om jag hittar nå att ha och sen sova! så såvsågått!

Johanna hääär!

Tänkte bjussa på endel bilder. Eller ja, typ bara några.. De var sen Emilia och Elin sov här, haha, vilken kväll alltså! Måste göras om! ♥ // Johannaaaaa --> checka bloggen? Klickaa bara på namnet isåfall! Men fortsätt att läsa Emilias blogg, verligen läsvärd! :* ♥

Älskar er, tjejoor! ;*♥

mys

nu ska jag se lite av ett asbra barnprogram! hihi, mysigt. är föresten hos mamma nu för papp skulle till stugan och jag orkade inte följa... men nu ska jag gå och mysa med mig själv!

-

hejj, dålig uppdatering... veet. fast har haft gode fullt upp. nu siiter jag och spelar spelet nedan↓ haha, kungligt! har också laddat ner nån serie sak:D och idag har jag först bara varit hemma ett tag, åsså städade jag för då skulle jag få en hundring! sen har jag varit en snabbis på stan och köpt en present åt sally, ni kan tyvär inte få en bild på det ifall att hon skulle kolla... och nu är det snart kalas för henne och då blire väl tårta och gotta sig med! nu ska jag fortsätta med det jag håller på med! för det är ju såå viktigt! hah, skoja. men hade bra, bloggar senare efter kalaset och då får ni lite bilder!

hahaha kuligt spel:D

kicka på bilden för att komma till spelet :D

dålig uppdatering...

hej, vet att jag har varit dålig på blogga idag.. fast jag har haft fullt upp! för jag och Maja gick först till fotbollshallen och satt där i typ en timma innan det börja. sen och nästan direkt efter det hade vi träning. sen gick jag hem och åt och inte så länge efter set så for jag och Elin på valls för det hade kvällsöppet idag, vi var där till kanske kvart över 11? sen har jag sett lite film så jag har då en anledning att jag inte har bloggat. nu ska jag antingen sätta på en film eller sova, är så sjukt trött..! men såvsågått

FOTBOLLSUTTAGINGEN ÄR IDAG! :O

idag är det fotbollsuttagning- igen. är så helvetes nervös, vill värkligen komma in! så idag ska jag himlat ge järnet! och ni måste hålla tummarna! sen efter den är det träning nästan direkt. nu måste jag nog skyda mig att välja kläder för jag ska gå på 10 min. nä men nu ska jag dra.
OCH GLÖM INTE ATT HÅLLA TUMMARNA!

var dig själv, det är bara döda fiskar som förljer strömmen

Hej! nu måste jag snart gå ner på ICA och köpa lite grejs som jag kan ta med mig och äta på skolan, för vi har ju fotbollsuttagning- igen. och då ska jag ta med mig och äta på skolan, och sen ska jag sluta lite tidigare och gå med maja till fotbollshallen. håll tummarna för oss! lova. men nu måste jag ringa och fråga om nån vill följa på ica, för jag vill inte gå själv..:s  bloggar sen, hade

bara jag?! ♥

Nån gång i mitt liv ska jag himlat ha blått hår! för det är så HELVETES snyggt! åsså älskar jag frisyren!♥

dagens facelook

vill till värmen!

Och vi kaanske ska till USA, vet ni hur glad jag blir om vi var dit?! skulle vara såå sjukt kul!

klart!

det var nästan alla. och nu ska jag dra på fotbollsträning och jag bloggar efter! hade

jag och elin är redoooo

min bloggrespone funkar inte...

bara så alla vet så är det nå fel med min bloggresponse, jag har svarat på frågorna och det ska komma mer fast det inte gör det. för jag har testat skicka en fråga själv men det kommer inte fram någon... så om det är något ni undrar så kan ni fråga på komentarer istället! (tänkte bara så ni vet ifall ni kanske har frågat nån fråga och jag inte har svarat)
FUNKAR INTE:@

världens kladdigaste...

omg, can YOU see it?!

skellefteå i semi!! ♥

yäääää! skellefteå gick vidare till semifinal! har suttit och sett lite av matchen och ätit kladdkaka, skulle ladda in en bild men mitt helvetes jävla internet vill inte funka!!:@ blir så argg, har försökt lägga in det tp 123903 gånger! D: men om det funkar imorrn eller nå så lägger jag in den då! har iallafall suttit vid datorn samtidigt som jag såg matchen. och som ni kanske ser har jag fixat lite i menyn på sidan. och idag hade vi ju prov och det gick ändå bra! nu ska jag gå och ta något att äta och sen hoppa i säng. för jag har varit astrött på sistonde! godnatt!

lääxa & skype

tja, pratar med denna fina tjej på skype! ↓

nationellaprov ://

hinner bara slänga in ett snabbt inlägg nu för jag måste till skolan. kom på att vi har nationella prov idag, matte.. håll tummarna säger jag bara! ska förbi på preem innan för man fick ha med sig nå och jag ska köpa en drickyougurt eller nå? bloggar senare, så hade.

:@

har nyss dushat klart och nu ska jag snart gå och äta. först har idag efter skolan har jag varit på träning, sen for jag med hanna på star en snabbis, loveu!♥ sen har jkag tp bara varit med henne fast sen var hon tvungen att fara:/

Och nu när jag såg den där videon på facebook om djurplågning vart jag helt ofnvjfnv! dom är så helvetes störda så det är inte sant?! blir så arrg, ska himlat leta upp alla och plåga dom som dom gjorde på videon! DOM ÄR FAAN IDOIOTER!!! nån som håller med?! Ska himlat hemsöka dom inatt när dom sover! GÅ OCH DÖÖÖ!!
asså sorry för att jag skriver så mycket om det fast ja, så är det. och det är inget mot er så ni vet! fast det kanske ni fatta då, men nu vet ni. ska sova nu, godnatt
För alla som inte ser vad det står: ALLTING SOM NI GÖR KAN JAG GÖRA BÄTTRE

:'(

kom hem från träningen för ett tag sen och nu har jag precis stekt en hamburgare som jag nu sitter och äter. ska kanske fara och träna på skjuta på star (i fotboll alltså), för nu har vi ett tomt rum. åsså såg jag nyss ett videogrejs på facebook om djurplågeri, det var så jävla hämskt att jag börja gråta!:'( tycker så helvetes synd om djuren och de som gör det kan bara gå och dö!!! BOKSTAVLIGEN!!!! hade

fotboll

tjeena! sitter nu och sjunger för mig själv, och gör mig klar för fotbollen. i sommar ska jag satsa nåså grymt på fotbollen!♥ sen efter det ska jag nog bara vara hemma, sitta vid datorn och sånt.. men, nu måste jag börja dra mot fotbollshallen! hade;*
mwahahah, jag tp...:D

godmorgon

gomorgon sömntutor! vaknade för tp en timma sen och har precis fixat mig klart och nu ska jag bara ner och äta frukost, sen måste jag börja fara för jag tar den tidigare bussen så jag hinner förbi hos mamma! och sen efter skolan ska jag bara hem en snabbis och sen har vi fotbollsträning! efter det blire nog skype somvanligt eller nå? åsså ska jag fixa min meny till bloggen! och nu ser jag att det regnar också, jättetrevligt.__.  men nu måste jag gå å äta! så hadeee
(bilden funka inte att ladda upp...)

komentera vad du tycker!

Hej! har nyss suttit och snackat med en frään kille på skype! hähä. idag har jag inte gjort nå mycket överhuvudtaget tp, mest suttit inne fast det har varit så bra väder:o fast jag har tp haft ont i magen hela dan, asjobbigt! men har iallafall mest suttit på skype och pratat med hampe. kulkul! men det här blir nog sista inläggen för kvällen för jag ska nog bara gå ner och käka nå och sen göra mig klar, för jag är värkligen jättetrött och vill bara sova!
och jag vet att jag har dom sämsta rubrikerna.. fast jag vetinte om jag ska ha att rubriken ska ha något med inläggen att göra eller om jag ska skriva t.ex. "if you still talk about it, you still care about it". så ni får gärna komentera vad ni tycker! för annars blire tp "..." som rubrik.... men hade!
sakna x 1234567876543454324

Rubrik*

Hej! har suttit och pratat med folk på skype! kulkul! men igår var jag och frida med hampus och viktor l! :) vi kom på att jag och hampus fyller på samma dag! jag tror jag är lite äldre! haha, men iallafall så gick vi först på icakvantum och var där ett tag, viktor var as rolig! höll seriöst på garva ihjäl mig..! och sen gick vi tp bara runt, fast det var iallafall as kuul! sen så var jag med frida och vi gjorde inte så mycket, pratade med hampe på skype :) och efter ett tag fick jag tp as ont i magen och mådde illa, inte kul! menmen nu ska jag kanske gå ut ett tag! så hade!

.

Hej! ska snart ta och dra till pappa och vara där! kommer troligen tp vara med sally åsså vill jag att hon ska hjälpa mig fixa min blogg, har inte fått till den som jag vill än..:'( vill också kanske gå och ta nå kort eller nå? fast vi får se? nu sitter jag då och pratar med frida på skype! men nu ska jag göra mig klar! så hade!

rekordvarmt juh!

Hej! idag är det ju jättevarmt ute! tror det är det varmaste det har varit här i norrbotten! :) (iallafall i piteå!)yää, äntligen börjar sommaren komma! ♥ ska nog gå ut och soola lite trorjag, och sen ska jag fara till pappa! fast vi får se!

trött.

Hej! nu har jag just fixat klart johannas blogg! vart faktiskt väldigt nöjd. värkar iallafall som att hon vart det! hihi.. ska försöka fixa min blogg lite till + att jag har lovat frida att göra en header åt henne! men det går nog bra ändå! nu siiter jag och pratar med nå folk på skype. och ikväll har jag varit med frida och simon, vi gjorde inte så mycket.. tp satt och spelade nå på ps3! fast jag är trött orkar jag inte sova... jobbigtt! men bloggar imorrn för nu ska jag fixa bloggen!  pöss;*

svarr

Några som har undrat var jag har gjort min header och den har jag gjort i Adobe Photoshop Cs5. så då vet alla! :)

.

Hej! nu ska jag börja dra mig mot skolan. bloggar senare! hade!

TÄVLING!

Nu ska jag vara med i en tävling som dessa söta tjejer har hittat på! 

ny header tryck f5

Hej! nu har jag suttit och fixat bloggen i några timmar? jobbigt.. men nu är den ganska så klar, fast jag orkar inte göra det nu så jag får väl göra det imorrn! Och om det är nån som är duktig på att fixa bloggar så får ni gärna höra av er! men nu tänkte jag gå och göra mig klar för dejten med sängen! :D så godatt!

ändrar design

Hej! just nu tänkte jag sitta ett tag och försöka fixa min design! inte för att jag är så bra på det så jag gör det med mig bästavän.. GOOGLE :D aa men ni får väl se hur den blir om jag orkar fixa nå mycket? men ni ser ju. men för nån timme sen var jag då och köpte en sån↓ den var as god! nånting jag värkligen rekomenderar! och idag har jag ju varit med Hanna, Maja och Lisa. vi gjorde väl inte så mycket? tp satt och tog massa kort, fast det var ändå kul! :D sedan dess har jag tp bara suttit och pratat med folk på skype! :D men nu ska jag nog fortsätta med det jag håller på med! hade! puss ;*
(och bara så ni vet så hade mamma tydligen lånat min kamera så det är därför jag inte har lagt in nå mycket bilder på sistonde)
Mummsii! ♥

Ja

Tja! Nu är man med Maja, HABBA och Lisa! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2977997/images/2012/pic_194018219.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2977997/images/2012/pic_194018220.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2977997/images/2012/pic_194018224.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2977997/images/2012/pic_194018230.jpg" class="image">

Skype med Många!

Hej Hanna hära! Just nu skypar vi med Lukas Ödestrand och Emilia! Men nyss så skypade vi med Cevin också bara att ringa oss jag heter Hannipanni. åååh vill byta namn............... men ingen vet typ hur man gör! vet ni? hhihihihi!^^
Men nu så pratar jag bara med emilia! HAHAH!<3 men love you bruden!<3;*


Idag så var det ju uttagningen till fotbollsklass det gick ganska bra, men var GRYMT nervös! MEN hade pusspuss!<3;*

,

Hej! fotbollsuttagningen gick väl sådäär, kunde ju ha gått bättre. fast jag är ändå gaanska nöjd, eller jag vet tp inte..
men jag orkar inte blogga mer idag så hejdåå.

uttagning till fotbollsklass

Hej! kom alldeles nyss hem från valls! nnu ska jag snart gå och ta något att äta. sen ska jag fara på fotbollsklassuttagningen! alla får ta och hålla tummarna! från kl 16:00 till kl 18:00! sen efter bloggar jag hur det gick! fast jag vet inte riktigt om jag vill gå fotbollsklass än.. men jag ska ändå söka och kolla om jag kommer in eller inte, sen får jag väl bestämma mig då? fast jag vet som inte.. vad tycker ni?!?! men ska gå och äta nu så håll tummarna x1000!  HANNA ÄGER MIG OCH JAG SUGER!

Valls

Hej! Just nu jag Hanna Elin vid liften på valls och checkar läget! HahA åsså bloggar jag ju från Hannas iPhone! Men vi kom tp hit för en kvart sen eller nå? Men nu ska ni f nära bilder på dom snyggaste! ;D

'

Hej! tänkte bara göra ett inlägg för dagen, tyyp. nämen skojja. men iallafall så sitter jag och pratar med simon på skype! men ska väl snart gå och gö mig klar. och efter skolan så var jag med hanna och frida, vi gjorde lite engelska *eller jag gjorde det* sen var jag tvungen att gå hem och äta. sen dess har jag inte gjort mycket alls? suttit vid datorn och fixat lite på bloggen (så om ni inte ser nå tryck på f5! ). men nu ska jag nog gå och lägga mig så att jag är pigg imorrn för vi har fotbollsklass uttagning! ahh! ni måste hålla tummarna! åsså ska vi på valls med skolan. så godnatt!

outfit for today

Vit tröja: bikbok Svart kofta: bikbok Halsband: Gjort själv fast kedjan är från Ur & penn Gula jeans: Cubus

...

Hej! har sett klart hockeyn - skellefteå mot modo. skellefteå vann! yääyeh. dom vann med 4-0 och dom vart allmänt utägda!;D och idag har skolan faktiskt varit bra för att vara första dan efter lovet! och sen när vi sluta så hann jag nästan bara hem och äta lite och sen göra mig klar för att fara på fotbollsträning i fotbollshallen, första träningen för mig där. och den gick då ganska bra förutom att jag fick nå kontstigt i knäet så jag kunde nästan inte springa, fast sen gick det över som tur var! sen har jag bara varit hemm och tagit det lungt! och nu ska jag bara göra mig klar för att hoppa i sängen! pöss;*

Och jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera på sistonde.. fast jag har lixom inte haft tid. elr jo det har jag väl men ändå inte, jag har som haft nå att göra hela tiden. eller så glömmer jag bort.. men jag försöker VÄRKLIGEN göra mitt allra bästa! åsså fattar jag inte dom som kan lägga in tp 5 inlägg per dag, och jag gör tp ett per dag... fast jag vet att det är MYCKET roligare att läsa bloggar som uppdaterar mycket..! och nu ska jag också hinna göra en ny header - och design. om jag ens kan.. men om det är nån som är duktig så får ni gärna höra av er!

Tagen i turkiet♥

brandlarmet gick!

Hej! brandlarmet elr nå gick nyss.. haha. och nu är jag då hemma från stugan och vi kom hem kring 3 eller nå? men jag kunde inte blogga för jag fick ju aldrig låna datorn, så då vart jag sur och satte mig och lyssna på lite låtar från melodifestivalen. i år tyckte jag faktiskt att dom var bra! Tyckte ni det var rätt låt som vann? det tyckte nog jag, för jag tror loreen har bäst chans i det stora! fast jag tyckte synd om Danny för nu har han ju kommit två 2 år i rad men aldrig vunnit. men nu måste jag nog göra mig klar för att sova, så såvsågott! puss;*
arkivbild på lillasystern

Stugan

Hej! Är fortfarande kvar på stugan. Idag har jag kört väldigt mycket skoter och tolkat! Najjs! Annars har jag väl inte gjort så jättemycket.. Fast jag har ju inte bloggat så mycket för det är as segt internet här..! :/ men nu ska jag gå och se melodifestivalen!
Vem hejar ni på!?

Mobil inlägg

Hej! Just nu är jag på våran Stuga vid älvsbyn. Och vi ska vara här hela helgen så jag kommer nog inte uppdatera så mycket fast nu bloggar jag från pappas mobil. Och igår hann jag inte blogga nå, För jag hade inte tid.. Men vi for hit idag på eftermiddagen idag och senare ikväll for vi och körde skoter! Yää! Pappa köpte en ny igår så då for vi och testade den idag. Kuul! Men nu ska jag gå och vara lite social! Hejdåå

djhdikejunfcide

hej! vet att jag har blivit dålig på att uppdatera.. fast jag brukar faktiskt göra ett inlägg åsså glömmer jag sen att publisera det.. det är så sjukt irriterande! men sen om inlägget finns kvar så brukar jag ändå publisera det, fast jag brukar ändra tiden till det var jag skulle publisera det, så det är därför det först kanske inte är nå inlägg och sen kan det vara det.. men nu vet ni då varför det är så! blir så arg då. menmen, sånt är livet..
men nu sitter jag och kollar på kläder på internet, för mamma skulle beställa nå från ellos. har inte hittat så mycket ännu, fast jag hoppas jag hittar nå! och imorrn ska jag tp på valls med maja! rolligt! :D fast nu ska jag bara ladda in en bild och sen forsätta med det jag håller på med! så ha en bra kväll! pussen;*
(den jag skulle ladda upp funkade såklart inte så ni får denna↓)

knäppis

Hej! har haft lite dålig uppdatering idag men jag har inte haft så mycket att skriva om! har tp suttit och fixat en sak som jag inte kommer säga än, för det får ni se sen! åsså följde jag med pappa, josefin och märta på nå ställe? tp vid norrstrand trorjah? och nu har jag nyss svamlat med sally! kolla nedan↓ HAHAH! finfint!:D♥
(vääldigt oseriöst!)

lockat hår

Fick idén att locka håret idag för jag satt och kollade på epicfaiil's videos på hennes blogg, och då var det en video där hon visade hur hon lockade håret! och jag vart faktiskt gode nöjd! har också varit med hanna idag, vi gjorde nästan ingenting tp? gick ut ett tag och så.. men nu måste jag gå. hadebra!

svar

Frida: (igåår) Jo, av pärlor ja ;) Men hur fick du idén? är det något man kan köpa? Så att det följer med sånna där halsband?

svar: vetinte riktigt? trorjag kolla på nån av bloggarna från "the kick back pack" (keela, caty, kandylandy, epicfaiil och hofh) där nån av dom gjorde halsband av pärlor, så då ville jag testa! och jag letade bara nå pärlor och började bygga! och kedjan har jag köpt på Ur och penn åsså har jag gjort berlocker av det jag har gjort! (hoppas bara att du fatta!) (:


igåår

det var lite bilder sen igår.. och skellefteå vann såklart! ♥ yäyy!

och här är ett svar på en komentar:

frida (23:57)
svar: tack! och jag gör dom av pärlor (somdukanskeser) :)


23:57

gjorde nåra ikväll och igår! det är faktiskt jättekul och ni borde testa! jag har gjort nåra till berlocker som man kan hänga fast på en kedja som jag har gjort här

(tog den förut idag!)

SVAR

Frida (myys)
svar: hihi, tack! och nej jag har inget nytt program, redigerade den faktiskt på picnik.. fast nu har jag fixat photoshop cs5, så snart blir det en ny design!♥
Frida (ny header...)
svar: hah, fattade inte riktigt vad du mena där..? :D

nu är man då påväg till skellefteå för att se:

Det jag höll på med igår!

okejj då frida! :) här är en sak
fast jag gjorde måånga mer!

heemliis!

(tills imorrn)

saker

stan

Hejs! dålig uppdatering, jag vet. och ändå har jag varit hemma från skolan och haft all tid i världen! och nu ska jag på stan en liten snabbis! :) bloggar senare, så ni får hadesåbra! hejjssvejs!

tog den today♥

myys

just nu sitter jag då och myser med detta!↑ ^^ fast egentligen är det till imorrn på skolan för vi har nån myssak, fast jag äter tp nu! hehe. fast idag har jag inte mått nå bra alls:'o har har haft väldigt ont i magen och kallsvettas! inte kul! ;( så vi får se hur jag mår och om jag far på skolan. men nu ska jag dra, byesan;*

skolan nu då!;/♥

Hitta inte bilden jag nyss tog så ni får en gammal!
RSS 2.0