johanna här ! :)<3

tänkte gästblogga lite nu åt sötemilia. Fast vet inte vad jag ska säga..
men ja, fotbollsserien börjar ju typ om 2 veckor! :D♥ Emilia längtar nog lika mycket som jag gör! Dock så kom vi i den bästa serien,så vi ska som längst och spela 2 seriematcher i Kiruna! De är typ jättelångt dit ;o fast de är de ju värt! ♥ nu ska jag göra något, men fortsätt att läsa emilias blogg, verkligen läsvärd! ;*♥
LOVE YOU! ♥
klicka på bilden för att komma till min blogg.

1:a maj!

Hejj! idag är det ju 1:a maj! fyller är om 18 dagar! :D nu sitter jag och lyssnar på JUSTIN BIEBER!♥  ishan är så grymt bra osv. vill jättegärna fara och se han konsert i Stockholm! Ge mig pengar till det!!! hoppas jag får det i present!!!!!!!♥ men förut idag har jag suttit i pjamas nästan hela dagen.. och suttit vid datorn. och så har jag pluggat lite för vi har prov på torsdag. OCH NU FUNKAR MITT SMS FÖR DET HAR VARIT HELT CP!! äntligen! :) men nu tänkte jag gå och göra mig klar inför daten med sängen! :D godnatt.
SAKNAR TURKIET SOM FAAAAN!!!!♥♥♥

Följ mig på Instagram!

Kolla vilka vackra tår jag har :D

Hahaha x)

bio

Hej! kom just hem från bio som jag har varit och sett med Frida och Hanna :) it was free! :D det var så länge sen jag såg bio. vi såg iallafall Jag Saknar Dig. den var bra fast jag har redan sett den förut. men den var nästan lika sorglig som förra gången, men nu grät jag då lite mindre! nu sitter jag då och äter chokladpudding med jordgubbar och grädde. mumsii! och sorry för dålig uppdatering.. men hade börjat på ett inlägg fast aldrig gjort klart det.. men nu ska jag antingen sätta på en film eller bara göra nå? får väl se. men hade!
RSS 2.0