kolla vad jag fick av pappa!

Taack! :) Parfymen luktade jättegott! :D

cykeltur

Hej! är hos pappa nu med frida. vi har cyklat runt i HELA Piteå! :) bra motion!? har lite bilder också som ni ska fåå! riktigt heta!
HAHA;* bara så alla vet så lekte vi typ "modeller"

some pics

Hej! har precis bakat cornflakeskakor med frida, och dom vart väl ganska så bra! :) goda vart dom iallafall! det är väl det som är huvudsaken? men förut idag var vi först och köpte en mjukglass på preem! jättegott! :D sen kom simon åsså for vi med han på en lekpark :) då åkte vi en jättekulig "karrusell" :D och då var vi där ett tag och sen kom isak och då tog han en massa kort med min kamera (som ni ska få) och idag var det ju hur skönt som helst ute! jättevarmt ju! :D
"Inspiration"

glass

Hej! är med frida nu och vi ska på preem och köpa glass och hänga någonstans? men tar bågra bilder som kommer på bloggen sen!

Hej

Hanna här är på stan och äter glass! Jag lägger ut en bild på då jag åt mjukglass igår!

nattinatti

Hej, sitter och pratar med frida (min kusin) på skype just nu :) har pratat med henne ett tag nu. men efter det ska jag nog gå och lägga mig för jag orkar inte sitta och dryga på facebook eller nå hela natten. så det här blir det sista inlägget för ikväll!
HAHA;* (klicka på bilden för att komma till hennes fräna blogg!)

lekparken

Hej, sorry för ingen bloggning förut idag (förutom dagens..) men just nu är jag iallafall med frida och vi fjantar runt i mitt rum samtidigt som vi dunkar musik! vi tänkte ta och gå till lekparken och erövra världen med lite fjanthet! :D vi har också lagat mat och vi var ju som kunglig på det! :D och nu fixade jag min kamera för det var typ något fel på den och jag höll på att få utbrott!
bjuder osvosv.

dagens...

home

hejs, kom hem för inte så länge sen, har bara tagit bort sminket och så. har köpt lite saker som ni ska få kort på! men först så var det bara jag och frida där nån timme? sen träffa vi hanna, elin, lisa, moa osv. gick med dom ett tag men sen drog jag Hanna och Frida på MAX och köpte en lyxshake, gotta! sen satt vi tp där i en timme och sen for vi hem. men det var kul iallafall! :) men nu ska jag nog ta och he mig i säng så jag blir lite piggare + så måste jag upp tidigare och duscha :/ men puss och godnatt!
Nagellack från H&M för 40 kr
Örhängen från Ginatricot för 13 kr på rea
(mörkblå) tröja från Ginatrickot som kostade 79kr (ord. 99kr)

tjejkväll

Hej! kom hem från skolan för kanske en timme sen? fast efter skolan stannade jag med hanna till preem och hängde där ett tag :D idag på skolan hade vi ju redovisningen, den gick ganska så bra :) kanske får en video elr nå för vi filmade, fast den är på engelska för det var en engelskaredovisning. men det är kul men det är oseriöst! :) kanske lägger in den om det går, fast vi får väl se. men sen ska jag iallafall fara på tjejkvällen, vetinte riktigt när jag kommer hem då men jag bloggar om jag orkar! puss ;*
Sliten chey osv

ny bakrund

Hej! som ni kanske ser har jag fixat en ny bakrund. blev nöjjd! :) fast jag ska göra en ny header så den passar till bakrunden för den gör inte riktigt det nu.. men idag har jag inte gjort så mycket, bara sett lite tv, pluggat, vilat och solat lite. för idag var det ju ganska så varmt! fast jag tycker aprilvädret skojjar lite med oss. nu kan det väl få bli varmt så snön försviner nångång! gode less på den nu. fast idag var det nästan så varmt att man kunde gå omkring i shorts! :D yää. men nu måstre jag gå och lägga mig så jag blir friskare! nattinatt
Mina älsklingsskor!♥ ↑

dagens...

Hade helt glömt bort "Dagens..." men nu kör jag det igen!

fixat smilysar!

tjena! ;) har fixat sånna dära coola smilysar till bloggen! :D äntligen! nu sitter jag i myskäder och pluggar för imorrn tänker jag faktiskt att bli frisk!!! pallar inte att vara sjuk! och om jag är frisk så kommer vi säkert få göra massa redovisningar och då måste jag ju kunna det! åsså är det ju tjejkväll här i Piteå och det vill jag ju inte missa! och om jag inte är frisk så får jag inte fara :( men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med! puss
mitt face kände inte för att vara med!

.

hej, har inte pallat blogga idag för jag har bara slöat framför tv hela dan. och så har jag smaskat i mig en himla massa glass, det är såå gott! men nu ska jag sova så nattinatti

Alcatraz

hej, sitter och ser på Alcatraz just nu. spännande! har suttit och sett tv hela dagen! mest disney channel elr nå? och så har jag ätit en massa glass! så himla gott asså! men jag hade inget intresannt att säga. så hade!

sjuk...

hej. sitter hemma och ser barnprogram medans alla andra är på skolan. har grymt ont i halsen, täppt i näsan och lock för öronen. börjar bli jobbigt nu. ska snart hämta lite glass att smaska på. och mitt photoshop har blivit helt knasigt, det gör inte som jag vill?! ska be pappa fixa det så jag kan göra om bilderna för nu fattar jag ingenting? ska nog snart gå och ta en dusch så jag blir lite piggare. bloggar väl senare!

grymt kuul dag!

sorry för dålig uppdatering osv. har inte pallat. men ni kan inte kräva så mycket av mig! :'/ nä men ja. har nyss sett ett avsnitt av new girl. den var då iallafall bra! men nu är jag tp sjuk eller nå? grymt jobbigt, har nåsågrymt on i halsen och täppt i näsan :/ så imorrn tror jag nog mest att jag ska ta det lungt och så. kanske inte var så smart att fara på phb i dag men det var lungt värt det! tp roligaste dagen där! för vi var där med så cooliga personer! ni skulle bara veta! men nu ska jag snart sova så godnatt pluttar!

JÄVLA SKIT :@

skellefteå förlorade:( fast jag tyckte att skellefteå var bättre! men nästa år ska dom fan ta guldet! tredje gången gillt! nästa år. men är ändå stolt över dom som kom till final och allt! man blir ju så ledsen när dom har varit så jävla bra hela säsongen. somsagt, NÄSTA ÅR!

komigen skellefteå!

bio på skolan!

Hej. glömde säga att vi var på bio 3:an och såg bio. filmen som vi såg heter "Pay it forward". och den var seriöst asbra! fast jag och Elin började storgråta! det hördes tp i hela biografen! haha ;D men den var alltså grymt sorglig i slutet! om ni inte har sett den så tycker jag faktiskt ni kan ta och se den!
rekomenderas :')

.

hejhej. palla inte att blogga igår.. men iallafall så köpte jag inget på stan, för jag hade inge mycke pengar med mej. ska nog på stan imorrn istället och shoppa loss :D för jag såg en massa saker jag ville ha men dom hade ju så bråttom så jag hann ju tp inte :/ blir nog att fara med frida. sitter då nu och lyssnar på musiik och sen tror jag vi skulle in till stan en snabbis? fast jag vet inte om jag ska följa? tänkte snart städa lite för det är jättestökigt..
(bildbrist)

drar på stan nu med Elin, Lisa & Moa!

bloggar senare!

jaa skellefteå vann!

rubriken lyder↑ är så himla glad nu! men ska sova nu.. godnatt!

winerbrööd

Tja, kom just hem från skolan och nu sitter jag och äter winerbröd! mums. nu tänkte jag faktiskt sätta mig och läsa en bok :o men det är bara för att den faktiskt är bra! sen skulle ju jag och mamma till jysk elr nå och köpa nå rullgardiner (som jag redan har sagt). men nu måst jag gå.

skola

Gode sliten chey..
men gör bara ett snabbt inlägg för hanna kommer snart så ska vi gå på skolan. vet att jag inte blogga nå igår för först var jag med hanna och frida och fixa nå till skolan. fast det gick väl sådär? sen hade vi träning, och det var nog den tuffaste träningen hitils? sen var jag med hanna och vi såg film. men idag har jag inte planerat att göra nånting alls. ska och köpa nå rullgardiner för det blir så ljust på morgonen så dete går inte att sova:/ men nu måste jag nog gå och klä på mig. ha en bra dag allihopa!

ansiktsmask


ikväll har jag haft en ansiktsmask, man vart ju typ neger:D och dissa mig :')

komigen förfaan!

klippt mig!

hej, vaknade för nåra timmar sen. sen dess har jag bara städat lite i mitt rum för det är tp jättestökigt... fast jag fastnar hela tiden framför datorn så det går inte så bra..:/ NÅN MER ÄN JAG SOM HAR PROBLEM ATT FÅ SAKER GJORT?! blir så arg. hade haft så himla mycket mer tid om jag hade slängt ut datorn eller nå?! fast då hade jag ju inte kunnat blogga! och föresten så har jag klippt mig som kanske inte så många har märkt? kanske för att jag inte har den frisyrsaken. så ni får en bild på det! OCH VART TOG SOMMAREN VÄGEN?! jag som trodde att det skulle bli sommar nu, men icke det! :'( hade ju tagit fram cykeln och nu har det snöat nästan mer än 10 dm bara igår och idag:@ korvväder säger jag bara. men nu ska jag nog gå och ta lite lunch i magen.

hemma

tjena! kom hem från matchen för kanske 2 timmar sen? stannade och åt hamburgare på nå ställe också. och nu undrar säkert hur det gick om ni inte såg matchen. brynäs vann med 1-0:(( fast enligt mig var skellefteå bättre! också dömde dommarna jättedåligt enligt mig! och jag tog en massa kort för den här gången glömde jag då inte kameran!
lite av dom 234565432 bilder jag tog.

skellefteå aik

nu ska jag dra till Skellefteå kraft arena och se Skellefteå - Brynäs. Håll tummarna för Skellefteå!

caty

SOMETIMES THE PERSON WHO TRIES TO KEEP EVERYONE HAPPY IS THE MOST LONLEY PERSON!

Hannnnnna är! Jag hade tänkt blogga åt lilla Emilia för hon bloggar ju aldrig! Det gick ju it så bra med att blogga 3 gånger om dagen eller? hah, men jag har då glömt nå vantar hos emilia så ska nog springa dit och hämta dom, vi bor ju nästan grannar så det blir it så långt! onödigt inlägg HAHA! men spelaroll! Ha det bra! <3


i Måndags så tillbringade jag emilia maja och tilda hos tilda, jag och maja sov där!

Kolla gärna denna fina tjejs blogg http://majaisakssoon.blogg.se/ Puss!

tillbaka

Hej! nästa ingen uppdatering i helgen men det gick typ inte att blogga från stugan... men nu tänkte jag fara ut och springa sen ska jag kanske cykla in till stan och vara med frida, fast det får vi se.. och nu har jag jättemycket smaskens som bara väntar på att bli uppätet:D fast jag orkar inget så det är bara och komma och hjälpa till! x) men nu måste jag dra, hade!

Är på stugisen

Tjenare! är på stugan nu med Frida. Idag har vi inte hunnit göra så mycket, men vi har varit ute lite och kollat på en stor brasa. Kommer nog bilder sen på den. ;) Sen har vi svamlat på inne och så. Men jag bloggar kanske mer imorgon.

( gick inte att ladda upp nån bild för det är så himla segt internet här..! ) :(

nu kör vi

Hej! har som haft litet uppehåll eller nå? förutom att jag har gjort dagens... MEN NU KÖR VI! nu ska jag försöka göra +3 inlägg per dag! sitter nu och dunkar musik och äter denna ↓ bloggar senare

dagens...

pottan

Hej, vet att jag inte hann blogga nå igår för vi for ju till skellefteå och såg hockey! och skellefteå utklassade aik! 8-2! men därför kom vi hem kring halv 12 så det vart ganska så sent... och innan palla jag inte att blogga... nu ska jag ta och dra på pottan.

dagens...

fel..


dålig uppdatering osvosv.

Hej, vet är jag är grymmt sugig på uppdatera... men har inte haft nå intresant att skriva om, plus så har jag haft ganska fullt upp, kan berätta vad jag har hållit på med. Först när jag kom hem så var jag tvungen att plugga till prov (till imorrn) och jag behöver nog plugga lite till, för jag kan det inte så bra... sen var det träning och då var jag tvungen att skynda lite så jag skulle hinna med bussen till pappa. nu har jag inte gjort så mycket, ska fortsätta plugga och sen börjar jag nog dra mig mot sängen. såvgått

dagens..

1 april

hej! idag har jag varit med Johanna och Frida, har varit grymmt kul! måstegöras om gumman! ♥ och sen såg jag mest tv. är gode sliten också, ska försöka lägga mig tidigt idag! fast alltid när jag säger det så blir det tp seent.. nu sitter jag och kikar lite på skellefteå - aik. är föresten hos pappa nu. Har någon av er blivit lurade idag då?


Mwahahahaha

dagens...

RSS 2.0